Programok

Bérlet- és Jegyvásárlás

Kérjük, tekintse meg a 2022/2023-as hangversenyévad programjait: LETÖLTÉS

Az esti sorozatokra váltott hangversenybérletek 7 koncertre érvényesek. A tetszés szerint választott Vaszy-, vagy Fricsay-bérlet 6 zenekari koncertjéhez kapcsolódik a Dómban megrendezésre kerülő Bónusz hangverseny. A matinébérletek 4 hangversenyre szólnak. A bérlettulajdonosok a bérletüket 2022. szeptember 15.-étől szeptember 24.-éig újíthatják meg. Akik tavalyi, a 2020-2021-es évadra érvényes bérlettel rendelkeztek, bérleteiket az előző évadban elmaradt előadásokra való tekintettel arányosan csökkentett áron válthatják újra. (Az előző bérlet minden egyes példányának felmutatásával a helynek megfelelő idei – a tavalyival megegyező – listaárhoz képest a Vaszy-bérlet esetében az ár 3/7, a Fricsay-bérlet esetében 5/7, a Délelőtti hangversenyek sorozatára 3/4, a Csokimatiné koncertjeire 2/4 részéért lehet ugyanabban a bérletben, ugyanarra a helyre újra váltani a bérletet.)

Vaszy-, Fricsay-, Csokimatiné- és Vasárnapi Matiné-bérletes koncertjeinkre szólójegyek válthatók a Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. szegedi jegyirodájában (Klauzál tér 7. Tel.: 62/425-260), a jegymester.hu internetes oldalon vagy koncert előtt a helyszínen.

Új bérletek a tavalyival megegyező áron szeptember 15.-étől a szabadon levő helyekre, majd szeptember 27.-étől a régi bérletesek által újra nem váltott helyekre is válthatók. Az egyes koncertekre szólójegyek a bérletben nem eladott helyekre a Fricsay-bérlet hangversenyei esetén október 4.-étől, a Vaszy-bérlet koncertjeire október 18.-ától, a kétféle matinébérlet hangversenyeire november 3.-ától válthatók.

Jegy és bérletárak:
Vaszy- és Fricsay-bérlet: 5.000 – 17.950,- Ft
Szóló jegyárak a Vaszy-, Fricsay-koncertekre: 800 – 2.850,- Ft
Csokimatiné-bérlet (4 hangverseny): 4.300 – 5.000,- Ft
Szóló jegy a Csokimatiné koncertekre: 1.300 – 1.400,- Ft
Délelőtti hangversenyek-bérlet (4 hangverseny): 3.500 – 5.500,- Ft
Szóló jegyek a Délelőtti hangversenyekre: 1.100 – 1.700,- Ft

Bérletek és szólójegyek válthatók a Filharmónia Magyarország NKft. szegedi irodájában (Klauzál tér 7.)
NYITVA TARTÁS:
hétfő: 10.00 – 18.00
kedd: 08.00 – 14.00
szerda: 10.00 – 18.00
csütörtök: 08.00 – 16.00
péntek: 10.00 – 18.00

A megvásárolt bérletek és jegyek vissza nem válthatók, az elveszett bérletek a váltás helyén pótolhatók. A műsor- és időpont-változtatás jogát fenntartjuk. Az esetleges változásokról szórólapok, rádió- és sajtóhirdetések útján, valamint a Szegedi Szimfonikus Zenekar honlapján (www.symph-szeged.hu) és a Filharmónia honlapján (www.filharmonia.hu) tájékoztatjuk közönségünket. Az adatvédelmi törvénynek megfelelően, hozzájáruló nyilatkozat kitöltése mellett lehet kérni, hogy a koncertekről tájékoztatókat, az esetleges változtatásokról értesítést küldjünk e-mailben. Hozzájáruló nyilatkozat letölthető az alábbi linken: www.symph-szeged.hu/images/gdpr/hozzajarulo_nyilatkozat_termeszetes_szemely.pdf. Várjuk észrevételeit és javaslatait a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre is. A bérlettulajdonosok a 2022-2023-as évad részletes műsorfüzetét az adott bérlet első koncertjén vehetik át a koncert helyszínén. (Postai úton értesítőt és műsorfüzetet nem küldünk.)

Kedves Közönség! A járvány nehéz időszaka megmutatta, hogy milyen nagy szükségünk van a személyes találkozásra emberi kapcsolatainkban, és ugyanígy az is bebizonyosodott, hogy az élő zenehallgatás élményét nem pótolhatja sem hangfelvétel, sem videó, sem a streamelés. Ha a nézők és az előadók személyesen együtt vannak, akkor találkoznak leginkább a szerzőkkel és a művekkel. Várjuk Önöket a koncertjeinken, hogy e közös élmény újra gazdagíthassa az életünket.

Filharmónia Magyarország NKFT és Szegedi Szimfonikus Zenekar