Hírek

Koronavírus általi korlátozások

Kedves Közönségünk!

A nyilvános előadásoknak az új koronavírus-járvány okozta helyzetben bekövetkezett korlátozása hangversenyeinket, zenés színházi produkcióinkat és ifjúsági műsorainkat is érinti. Természetesen a helyzet javulásával, a korlátozások feloldását követően minden elhalasztott programunkat pótolni szeretnénk. Arról, hogy meddig kell felfüggesztenünk nyilvános előadásainkat, semmit nem tudunk; az országos rendelkezésekhez alkalmazkodunk. Az új időpontokról a lehető leggyorsabban és legszélesebb körben igyekszünk tájékoztatást nyújtani.

Azokról a programjainkról, melyekre a Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. bocsátott ki jegyeket és bérleteket (Vaszy- és Fricsay-bérlet, Csokimatiné, Délelőtti hangversenyek, Hangversenyek délidőben, Bónusz koncertek), a honlapunkon és Facebook oldalunkon kívül a Filharmónia honlapja is ad információkat.

Bízunk a helyzet általános javulásában és abban, hogy mielőbb személyesen találkozhatunk. Addig is honlapunkon megpróbálunk az eddigieknél bőségesebb olvasnivalóval és hangfelvételekkel szolgálni, azaz rendszeresen jelentkezni fogunk írásokkal és hanganyagokkal.

Megértésüket köszönjük, szívélyes üdvözlettel:

a Szegedi Szimfonikus Zenekar