Hírek

Videóüzenet 1.

Kedves Közönségünk! Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

A járványveszély miatti korlátozások következtében élőben nem koncertezhetünk, sőt, már magunkban sem jöhetünk össze muzsikálni, hogy valamilyen módon közvetíthessük Önöknek.

A zenehallgatásra szinte végtelen lehetőséget nyújt az internet, de mi nem általánosságban szeretnénk a Zenekedvelőket arra biztatni, hogy éljenek ezzel az eszközzel, hanem mostantól rendszeresen küldünk hivatkozásokat egy-egy felvételhez, amely a mi előadásunkban meghallgatható, megnézhető. Mindegyikhez írásban, vagy videóüzenetben személyes ajánlásokat is fogunk fűzni.

Az első felvétel, melyet szíves figyelmükbe ajánlok rövid üzenetemmel, Dvořák 9. szimfóniájának Pál Tamás által dirigált 2015. november 24-i előadása - hallgassák jó szívvel!

Tiszteletteljes üdvözlettel:

Gyüdi Sándor


Gyüdi Sándor videóüzenete


Ajánlott zene

 

A Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. üzenetét is továbbítjuk Önöknek:

Tisztelt Bérleteseink!
A koronavírus okozta helyzet miatt a Filharmónia jegypénztára határozatlan ideig zárva tart. A veszélyhelyzet elhárulása után az Ön által megadott elérhetőségeken keressük Önt, hogy tájékoztassuk a bérlet elmaradt hangversenyeinek pótlásáról, az aktuális információkról! Addig is kérjük kövesse oldalainkat (filharmonia.hu, Filharmónia Facebook és Instagram oldala), hallgassunk együtt zenét!
Maradjon velünk, vigyázzunk egymásra!