Hírek

Tájékoztató a 2020/2021-es évad bérleteiről

Kedves Bérlettulajdonosok! Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
 
A tavaszi járványügyi korlátozások több hangversenyünk elmaradását eredményezték, így az Önök által megvásárolt bérletekben szereplő koncerteket nem tudtuk maradéktalanul teljesíteni. Természetesen ebben a helyzetben kárpótlásról kell gondoskodnunk, ám ez korántsem egyszerű. Koncerttermünk nincsen, és a Szegedi Nemzeti Színház a tavaszról elhalasztott előadásai miatt karácsonyig mindössze három estét tud nekünk felajánlani. Ebből következően, ha az elmaradt koncerteket pótolni kívánnánk, az évad bérleti sorozatai csak jövőre, 2021 elején indulhatnának – ezt pedig nagyon szerencsétlennek tartanánk.

A bérletesek kárpótlására ezért a következő megoldást találtuk ki. Azok a Kedves Nézőink, akik a tavalyi évadban bérlettel rendelkeztek, helyüket féláron válthatják meg a 2020/2021-es sorozatokra. Az 50 % kedvezmény meghaladja az előző évadban elmaradt koncertekre eső vételárat, ám célunk az, hogy Közönségünk megtisztelő érdeklődését, kitartó figyelmét megháláljuk.

A bizonytalan helyzetben a koncertek műsorának tervezése is késedelmet szenvedett, de a programokat rövidesen meg tudjuk hirdetni. Szeptember elején indul az új bérletek árusítása és a hónap végéig a régi bérletesek – 50 % árkedvezménnyel – vehetik meg fenntartott helyüket. Új bérlők – teljes, de az előző évihez képest nem megemelt áron – október elejéig csak a szabad helyeket, majd az esetleg felszabadult helyeket vásárolhatják meg.

Hálásak vagyunk a Közönség ragaszkodásáért, a nehéz időszakban is kitartó figyelméért, a sok pozitív visszajelzésért, melyet az élő zenei élmények elmaradását pótolni hivatott próbálkozásaink, az interneten ajánlott, korábbi felvételeink, lakótelepi „karantén-koncertjeink”, utóbb kamarazenei fellépéseink kapcsán Önöktől kaptunk. Reméljük, hogy megtisztelő érdeklődésükre számíthatunk a most kezdődő évadban is. Az egyre bővülő információkkal rendre jelentkezni fogunk, és minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy a hangversenyeket nélkülöző hónapok után bőségesen nyújtsunk Önöknek igazi, mély zenei élményeket.
 
Gyüdi Sándor
Szegedi Szimfonikus Zenekar